Због ненаменског трошења воде проблеми у водоснабдевању

У последњих неколико дана бележи се неколико пута већа потрошња воде у појединим деловима града. Према речима директора ЈКП “Водовод” Душка Љујића троши се много више воде него што систем може да испоручује и то како је истакао може довести до рестрикција и искључења одређених потрошача са мреже.

Рационализација потрошње воде

Градско веће града Ужица донело је данас Наредбу којом се упозоравају грађани да пијаћу воду користе рационално и искључиво за сврхе за које је намењена. Овом наредбом  забрањено је коришћење воде за заливање дворишта, башти, воћњака, пољопривредних усева и др.

Додељене награде учесницима ликовног и литерарног конкурса “Снага воде”

255 ликовних и 19 литерарних радова пристигло је ове године на традиционални конкурс ужичког ЈКП “Водовод” и РЦУ Ужице за ученике основних школа. Ученици су цртали и писали на тему “Снага воде”, а најбољима су на дан када се обележава Светски дан вода, уручене награде.

Резултати ликовног и литерарног конкурса за ученике основних школа

Комисија за доделу награда у оквиру ликовног и летерарног  конкурс за ученике основних школа ,,СНАГА ВОДЕ “ за 2022. годину , донела је Одлуке о резултатима конкурса. Додела награда је у уторак 22.03.2022.г. са почетком у 12 часова, у просторијама ЈКП "Водовод" Ужице, ул Хероја Луна 2.

Око 90 милиона динара за реконструкцију магистралног цевовода у Севојну

Расписивањем тендера за извођача радова отпочеле су активности на решавању вишедеценијског проблема грађана Севојна који се односи на водоснабдевање. Град Ужице и ЈКП “Водовод” обезбедили су средства у износу од око 90 милиона динара за реконструкцију магистралног челичног цевовода.

Јубиларне награде

Списак радника ЈКП "Водовод"-а који у 2021. години пуне 10, 20, 30, 35 и 40 година радног стажа у ЈКП "Водовод".

Редни број Презиме и име
10. год.
1. Димитријевић Милош
20. год.
1. Вуловић Мирослав
2. Мишовић Жељко
30. год.
1. Николић Наташа
2. Цвркота Љиља
35. год.
1. Милановић Жељко
2. Васић Драган
3. Станић Зоран
4. Шијаковић Верослава
40. год.
1. Делић Драгица
2. Познановић Миленко

Руководилац сектора за
правне и опште послове
Василије Томић