Додељене награде учесницима ликовног и литерарног конкурса “Снага воде”

255 ликовних и 19 литерарних радова пристигло је ове године на традиционални конкурс ужичког ЈКП “Водовод” и РЦУ Ужице за ученике основних школа. Ученици су цртали и писали на тему “Снага воде”, а најбољима су на дан када се обележава Светски дан вода, уручене награде.

Комисија у саставу : Бранко Николић, професор српског језика и књижевности, Валентина Златановић Марковић, др. филолошких наука и Дарко Ранковић, професор разредне наставе, прегледала је 19 пристиглих радова на литерарни конкурс и одлучила да је рад Иве Пуцаревић, ученице ОШ “Душан Јерковић” заслужио прву награду. Друга награда припала је Јовану Гогићу, ученику Прве основне школе, а трећа Димитрију Мијаиловићу, ученику ОШ “Слободан Секулић”.

На тему “Снага воде” пристигло је и 255 ликовних радова а о најбољима одлучивали су Ана Лазић, дипломирани керамичар, Јелена Луковић, и Софија Бунарџић, дипломирана сликарка-керамичарка.

Мија Станић, ученица ОШ “Богосав Јанковић” Кремна добила је прву награду, Ања Лукић из ОШ “Стари Град” другу, док је Борис Средић из ОШ “Нада Матић” добитник треће награде на ликовном конкурсу.