Prekid vodosnabdevanja

Због пуцања цеви Ø400, на цевоводу високе зоне, без воде ће бити потрошачи који се снабдевају са система:

-          Церовића брдо 1

-          Пора

-          Глуваћи 1 и 2 и

-          Капетановина (са подсистемима)

Моле се потрошачи са наведених система код којих још увек није дошло до прекида у испоруци (док се резервоари не испразне), да рационално троше воду.

Екипе ЈКП Водовод-а су на терену.

Очекујемо да ће квар бити саниран у току дана.

Због ненаменског трошења воде проблеми у водоснабдевању

У последњих неколико дана бележи се неколико пута већа потрошња воде у појединим деловима града. Према речима директора ЈКП “Водовод” Душка Љујића троши се много више воде него што систем може да испоручује и то како је истакао може довести до рестрикција и искључења одређених потрошача са мреже.

Рационализација потрошње воде

Градско веће града Ужица донело је данас Наредбу којом се упозоравају грађани да пијаћу воду користе рационално и искључиво за сврхе за које је намењена. Овом наредбом  забрањено је коришћење воде за заливање дворишта, башти, воћњака, пољопривредних усева и др.

Дезинфекција резервоара

Због планираних радова на дезинфекцији резервоара најављених за уторак 14.06.2022. год.  моле се грађани који се снабдевају са резервоара:Пора 1, односно потрошачи делова насеља: Пора, Центар и Царина  да рационално троше воду како не би дошло до евентуалних и краткотрајних прекида у водоснабдевању.

С' поштовањем,

Prekid vodosnabdevanja na Belim Zemljama

Због квара на мaгистралном  цевоводу Ф300, који снабдева насење Бела Земља, сутра 12.05.2022. године у времену од 8 до 18 часова доћи ће до прекида у испориуци воде потрошачима Беле Земље. Током ноћи ЈКП „Водовод“  ће напунити све резервоаре на том правцу да би потрошачи сутра што дуже имали воду.

Стабилизација водоснабдевања ће се успоставити у вечерњим сатима.

С поштовањем!

ЈКП "Водовод" Ужице

Prekid vodosnabdevanja prema Beloj Zemlji

Због квара на електро опреми  у црпној станици Сурдук доћи ће до прекида у водоснабдевању потрошача већег дела Беле земље у поподневним сатима.

Стабилизација комплетног система ће бити у вечерњим сатима.

S poštovanjem.

JKP "Vodovod" Užice

Додељене награде учесницима ликовног и литерарног конкурса “Снага воде”

255 ликовних и 19 литерарних радова пристигло је ове године на традиционални конкурс ужичког ЈКП “Водовод” и РЦУ Ужице за ученике основних школа. Ученици су цртали и писали на тему “Снага воде”, а најбољима су на дан када се обележава Светски дан вода, уручене награде.

Резултати ликовног и литерарног конкурса за ученике основних школа

Комисија за доделу награда у оквиру ликовног и летерарног  конкурс за ученике основних школа ,,СНАГА ВОДЕ “ за 2022. годину , донела је Одлуке о резултатима конкурса. Додела награда је у уторак 22.03.2022.г. са почетком у 12 часова, у просторијама ЈКП "Водовод" Ужице, ул Хероја Луна 2.

Прекид водоснабдевања у делу Севојну

Због идентификације водоводних прикључака у делу Севојна,  у уторак  15.03.2022.год у времену од 9-15 часова, без воде ће остати потрошачи у  следећим улицама:

  1. 1.Хероја Дејовића од Милића Косјеровића до Сремске
  2. Милића Косјеровића
  3. Генерала Арачића
  4. Ивана Божовића
  5.  Гаврила Принципа
  6. део улице Браће Николић од Хероја  Дејовића до Генерала Арачића

С поштовањем

Око 90 милиона динара за реконструкцију магистралног цевовода у Севојну

Расписивањем тендера за извођача радова отпочеле су активности на решавању вишедеценијског проблема грађана Севојна који се односи на водоснабдевање. Град Ужице и ЈКП “Водовод” обезбедили су средства у износу од око 90 милиона динара за реконструкцију магистралног челичног цевовода.

Prekid vodosnabdevanja u Sevojnu

Због ПОНОВНЕ ХАВАРИЈЕ на магистралном цевоводу у Севојну доћи ће до прекида у испоруци воде, данас-24.02.2022.године- у интервалу од 10-18 часовa.

У колико санацију квара завршимо раније, вода ће бити пуштена без најаве.